Niels Weijer
CORRiDOR_PiECE

Niels, Billy and the Baroque Corridor. A trio that got together in June 2016 at the Zdar Castle. They became friends through the FILLIMIT choreographic platform. They made a promise to remember each other just the way they were when they met, they agreed to remain the same. Did Billy and Niels get taller? or could it be that the corridor ceiling has dropped down? Is the corridor longer, or could Billy and Niels maybe not run so far anymore. The corridor got darker and more blurred? Or they only remember it lighter and brighter? Perhaps the castle corridor appears to be more patient than a man...



concept, choreography billy mullaney, niels weijer
made possible by Fillmitt at KorresponDance Festival




© Dragan Dragin

© Dragan Dragin

© Dragan Dragin

© Dragan Dragin

© Dragan Dragin

© Dragan Dragin

© Dragan Dragin

© Dragan Dragin

© Dragan Dragin
© 2019 Niels Weijer